Jo.B.S. Center - WORKSHOP Formarea profesională şi parteneriatele strategice - - o soluţie pentru dezvoltarea economică a regiunii transfrontaliere RO-UA-MD

Suntem onoraţi să vă invităm la Workshop-ul "Formarea profesională şi parteneriatele strategice - o soluţie pentru dezvoltarea economică a regiunii transfrontaliere RO-UA-MD " organizat în cadrul proiectului „Joint Business Support Centre - Instrument for fostering development of entrepreneurship in Ro-Ua-Md cross-border area (Jo.B.S. Center)" (Instrument pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în regiunea de graniţa RO-UA-MD ), COD MIS-ETC: 1934, al cărui aplicant este Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava implementează proiectul sus menţionat în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare şi Reconstrucţie Bucovina (Cernăuţi,Ucraina), Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălţi (Republica Moldova) şi Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională "ADER" (Suceava,România). Proiectul a primit finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului reprezintă sprijinirea şi consolidarea mediului de afaceri din regiunile de frontieră, prin promovarea de parteneriate economice şi implementarea de soluţii inovatoare pentru dezvoltarea IMM-urilor din regiunea transfrontalieră.

Workshop-ul "Formarea profesională şi parteneriatele strategice - o soluţie pentru dezvoltarea economică a regiunii transfrontaliere RO-UA-MD", se va organiza pe 30 Aprilie 2014, orele 16.00; la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, str Universităţii, nr 15-17, municipiul Suceava.

Workshop-ul se adresează atât IMM-urilor din regiunea transfrontaliera România-Ucraina- Republica Moldova, cât şi instituţiilor şi organizaţiilor ce sprijină activitatea IMM-urilor.

Temele abordate în cadrul workshop-ului vor fi următoarele: prezentarea studiului „Identificarea nevoii deformare în zona transfrontaliera RO-UA-MD", identificarea celor şase pachete de training, care vor fi furnizate gratuit în cadrul proiectului, prezentarea viitoarei platforme e-learning ce va promova IMM-urile din regiunea de graniţă RO-UA-MD, organizarea unui joc de networking prin participarea firmelor din Suceava, Cernăuţi şi Republica Moldova care va avea ca scop stabilirea de parteneriate transfrontaliere între firmele din Cernăuţi (Ucraina), Bălţi (Republica Moldova) şi Suceava (România) motiv pentru care este obligatoriu ca fiecare participant să aibă cât mai multe cărţi de vizită.

Pentru a participa vă rugăm să completaţi talonul de participare ataşat şi să îl transmiteţi pe email: cci(5>ccisv.ro sau pe fax: 0230-520.099 până la data de 29 aprilie 2014.

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

Graniţe comune. Soluţii comune. www.ro-ua-md.net

Descarca aici talonul de participare si agenda evenimentului